flag nl Nederland

Roto kennispartner bij Platform Woningcorporaties

Woningcorporaties.nl is hét platform voor woningcorporaties, woningstichtingen en woningbouwverenigingen

 

inclusief een actueel overzicht van toeleveranciers, producten en diensten voor de corporatiesector in heel Nederland zijn zij de vraagbaak voor de beslissers van corporaties in Nederland.

Een van de kernwaarden van Roto is dat we dicht bij onze klanten willen staan en u met raad en daad terzijde willen ondersteunen. Aan de voorzijde van nieuwbouw en renovatie projecten denken we daarom graag mee met de juiste oplossingen voor energie-besparing, luchtdichting en uiteraard ventilatie en daglichttoetreding.

Met een enthousiast technisch en commercieel team en een "state of the art" innovatie centrum bij ons hoofdkantoor in Duitsland,   zijn we in dakramenland de koploper op technologisch gebied. Altijd gedreven naar het vervullen van onze klantbehoefte leveren we kosten-efficiente oplossingen en zijn de partner voor ontwikkelaars en corporatie sector.

Kijk voor meer informatie op: www.woningcorporaties.nl 

 

Roto Dach- und Solartechnologie GmbH
Uw contactpersoon bij onze persdienst
Heeft u vragen over het bedrijf of over individuele productoplossingen? Heb je een foto nodig of ben je op zoek naar de juiste gesprekspartner? We helpen je graag.
Pictogram van de klantenservice
Roto Pers-afdeling
────────────────
autorenew