Roto neemt deel aan de Renovatiebeurs

RENOVATIE is voor professionals die te maken hebben met de renovatie van woningen en/of utiliteitsgebouwen. Exposanten tonen er hun innovatieve oplossingen, terwijl in de theaters de laatste ontwikkelingen in de sector worden belicht.

logo renovatiebeurs

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf?

Of werkt u voor een  corporatie, Vereniging van Eigenaren of lokale, regionale of landelijke overheidsinstantie? En interesseert u zich vanuit zakelijk perspectief voor snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren? Dan is RENOVATIE hét moment om te ervaren wat de oplossingen van vandaag zijn. En wat de meest actuele ontwikkelingen op dit gebied. RENOVATIE 2022 wordt gelijktijdig en op dezelfde locatie gehouden als de vakbeurzen MONUMENT, die gaat over beheer en onderhoud van onroerend erfgoed, en HOUTBOUW, die gaat over innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw. Een kijkje in de keuken van deze zusterbeuren kan tot bijzondere ontmoetingen en goede ideeën leiden! 

Bezoekt u RENOVATIE? Dan heeft u ook gratis toegang tot MONUMENT en HOUTBOUW.
RENOVATIE bezoeken is gratis voor professionals bij tijdige online voorregistratie. Een ticket regelen kan van dinsdag 22 maart tot en met maandag 16 mei 2022. Een kaartje aan de deur kost € 25,-. Op RENOVATIE treft u zo'n 130 exposerende koplopers uit de renovatiebranche en duizenden bezoekende collega-professionals. Er zijn workshops, seminars en debatten. Én de aanpalende events MONUMENT en HOUTBOUW. De vakbeurs gaat hand in hand met een uitgekiend kennisprogramma in 2 theaters. Gratis aanmelden voor de workshops, lezingen, debatten en seminars kan via deze website vanaf 22 maart 2022. U vindt roto op stand C087

Roto Dach- und Solartechnologie GmbH
Uw contactpersoon bij onze persdienst
Heeft u vragen over het bedrijf of over individuele productoplossingen? Heb je een foto nodig of ben je op zoek naar de juiste gesprekspartner? We helpen je graag.
Pictogram van de klantenservice
Roto Pers-afdeling
────────────────
autorenew