Als premium merk biedt Roto een zeer breed gamma aan dakvensters, zoldertrappen en accessoires. Met Ez-Base maken we het onze klanten gemakkelijk maken om te zien welke oplossingen en productcombinaties wij kunnen bieden.

Ga naar EZ-base Website

Werken met EZ-base biedt u als vakhandel veel voordelen.
Door op één plek uw gehele assortiment eenvoudig en veilig vanuit de database te onderhouden bespaart u veel tijd en geld. U bent ervan verzekerd dat, zodra eventuele wijzigingen door de leverancier zijn doorgevoerd, u beschikt over deze actuele gegevens. U beheert uw data in het door EZ-Base ontwikkelde Product Information Management (PIM) systeem, EZ-catalog. Dit is mogelijk in meerdere talen. Welke functionaliteiten u gebruikt bepaalt u zelf. Het kan echter zeker lonen om extra tijd te investeren in het uitbreiden van uw artikelgegevens. Als eenmaal de artikelgegevens in EZ-base zijn ingevoerd worden zij gepubliceerd op de webomgeving, EZ-web. Hier vindt u een zeer sterke zoekmachine. De data is zeer snel en eenvoudig in verschillende uitvoerformaten te exporteren. Vervolgens is dit intern binnen uw organisatie te gebruiken of in te zetten door derden als webbouwers om bijvoorbeeld uw website te voeden.

 

Roto Dach- und Solartechnologie GmbH
Uw contactpersoon bij onze persdienst
Heeft u vragen over het bedrijf of over individuele productoplossingen? Heb je een foto nodig of ben je op zoek naar de juiste gesprekspartner? We helpen je graag.
Pictogram van de klantenservice
Roto Pers-afdeling
────────────────
autorenew