Dakraam vervangen

Het vervangen van je dakramen is de moeite waard!

Standaard & maatwerk oplossingen

Welk merk of model dakraam je ook in je woning hebt, Roto heeft altijd een passende oplossing voor vervanging. Installatie is steeds kinderlijk eenvoudig en wordt door onze doordachte systemen in recordtijd uitgevoerd. Roto biedt telkens premium kwaliteit en perfectie in haar producten, en jij kunt als bewoner dan ook opgelucht ademhalen... De vervanging van een dakraam is namelijk in enkele uren gerealiseerd en vrijwel altijd mogelijk zonder ingrijpende verbouwingen aan je dak.

Daglicht simulator

Een dakraam plaatsen of vervangen of zelfs je zolder renoveren doe je niet elke dag. Om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden en de opbrengst van daglicht in je ruimte hebben we de daglicht simulator ontwikkeld. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Roto dakramen je bieden voor de upgrade van jouw woning? Bekijk hier eenvoudig de mogelijkheden in onze simulaties. Voor persoonlijk advies staan we je graag te woord.

Contacteer ons dan nu keyboard_arrow_right

Dakhelling

Windrichting

Ruimte

autorenew
Gelieve een keuze te maken.

Jouw voordelen bij dakraam vervanging

better-isolatie-picto

Betere isolatie

Wanneer je een oud dakraam vervangt investeer je direct in een beter milieu en een lagere energie rekening! Door de betere luchtdichtheid verlies je minder warmte. Daarnaast zijn kozijnen en beglazing van nieuwe dakramen vaak stukken beter geïsoleerd ten opzichte van oude ramen. Wist je dat we af fabriek extra isolatie rondom je raam kunnen plaatsen voor het voorkomen van een koudebrug en condens op je dak?

better-material-picto

Betere materialen

Vooral wanneer je kiest voor ons staal versterkte kunststof kozijn profiel  ben je verzekert van een langdurig onderhoudsarm product. Schilderen, schimmelvorming of houtrot behoren allemaal tot het verleden. Daarnaast haal je met een kunststof raam potentieel ook betere isolatiewaardes. Wist je trouwens dat bij veel van onze kunststof ramen al jaren lang gerecycled PVC wordt toegepast?

bediengemak-picto

Bediengemak

Met Roto Designo ramen haal je het origineel in huis, in 1968 brachten wij het eerste dakraam op de markt waarbij het raam aan de onderkant bediend is. Nog steeds een van de kenmerken en gemakken van het originele Roto Dakraam. Zo bewijzen wij telkens weer dat we ons kunnen onderscheiden als koploper in “German Made” topkwaliteit producten waar je langdurig plezier van zult beleven.

Je wil een dakraam vervangen? Vul onderstaand formulier in en contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Het #1dakraam voor vervanging
Klant

Situatie
Situatie-Upload: Beeld/Document
Situatie-Upload: Beeld/Document

Gelieve alle velden met een * in te vullen.

Vergelijk tussen de diverse modellen

Designo R6 draaivenster

Tuimel dakraam

Het raam beweegt zich bijna geruisloos door de centraal draaiende raamvleugel,
en zorgt voor een zeer goede ventilatie.

 • Openen of sluiten zonder kracht
 • Effectieve ventilatie van aangrenzende ruimten
 • Handige raamreiniging van beide kantenMmaximale opening en ventilatie
 • Maximale ventilatie
 • Als basis model zeer kostenefficiënt 
Meer info over tuimel dakramenkeyboard_arrow_right
Scharnierend draaivenster Designo R8

Uitzet tuimel dakraam

De rotatieas aan de bovenkant van het kozijn zorgt voor de meest comfortabele ventilatie en een onbelemmerd gebruik en uitzicht.

 • Grote opening dankzij extra scharnierfunctie
 • Handgreep aan de onderkant van het raam
 • Gemakkelijke reiniging van ramen
 • maximaal profijt bij montage van raambekleding
 • Volledig barrierevrij uitzicht
Meer info over top uitzet dakramenkeyboard_arrow_right
Hoog draaivenster Designo R7

Top-tuimel dakraam

De raamvleugel roteert in het bovenste derde deel. Handige bediening van alle functies met een enkele handgreep aan de onderkant.

 • Grote opening dankzij draaipunt in het bovenste derde deel
 • Aangenaam uitzicht vanuit het raam mogelijk
 • Hoge bewegingsvrijheid als het raam open is
 • profijt bij de montage van raambekleding
Meer info over top tuimel dakramenkeyboard_arrow_right
Het juiste raam voor uw huis

Productzoeker

Bent u op zoek naar ramen voor uw zolder of wilt u een overzicht van het assortiment? Gebruik de Roto productzoeker om snel de producten te vinden die voor uw bouwproject in aanmerking komen. Een ander voordeel: zoek professionele partners van Roto in uw omgeving.

Toon productzoeker keyboard_arrow_right
autorenew