Het juiste raam voor uw huis

U wil een dakraam vervangen

Vind snel producten voor uw bouwproject en vraag een offerte aan.

Wat zijn de voordelen van een nieuw dakraam?

Oude dakramen zijn meestal van hout en zijn daarom tegenwoordig vaak verweerd, soms zelfs lek en tochtig. Moderne dakramen bieden een betere isolatie en dus topwaarden voor energie-efficiëntie dankzij een verder ontwikkelde constructiemethode en geoptimaliseerde verbindingen met het dak. In de winter blijft de warme lucht binnen en in de zomer bent u beter beschermd tegen de hitte.

Zoek een nieuw dakraam keyboard_arrow_right

Daglicht simulator

Een dakraam plaatsen of vervangen of zelfs je zolder renoveren doe je niet elke dag. Om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden en de opbrengst van daglicht in je ruimte hebben we de daglicht simulator ontwikkeld. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Roto dakramen je bieden voor de upgrade van jouw woning? Bekijk hier eenvoudig de mogelijkheden in onze simulaties. Voor persoonlijk advies staan we je graag te woord.

Naar de simulator keyboard_arrow_right

Jouw voordelen bij dakraam vervanging

better-isolatie-picto

Betere isolatie

Wanneer je een oud dakraam vervangt investeer je direct in een beter milieu en een lagere energie rekening! Door de betere luchtdichtheid verlies je minder warmte. Daarnaast zijn kozijnen en beglazing van nieuwe dakramen vaak stukken beter geïsoleerd ten opzichte van oude ramen. Wist je dat we af fabriek extra isolatie rondom je raam kunnen plaatsen voor het voorkomen van een koudebrug en condens op je dak?

better-material-picto

Betere materialen

Vooral wanneer je kiest voor ons staal versterkte kunststof kozijn profiel  ben je verzekert van een langdurig onderhoudsarm product. Schilderen, schimmelvorming of houtrot behoren allemaal tot het verleden. Daarnaast haal je met een kunststof raam potentieel ook betere isolatiewaardes. Wist je trouwens dat bij veel van onze kunststof ramen al jaren lang gerecycled PVC wordt toegepast?

bediengemak-picto

Bediengemak

Met Roto Designo ramen haal je het origineel in huis, in 1968 brachten wij het eerste dakraam op de markt waarbij het raam aan de onderkant bediend is. Nog steeds een van de kenmerken en gemakken van het originele Roto Dakraam. Zo bewijzen wij telkens weer dat we ons kunnen onderscheiden als koploper in “German Made” topkwaliteit producten waar je langdurig plezier van zult beleven.

Je wil een dakraam vervangen? Vul onderstaand formulier in en contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Het #1dakraam voor vervanging
Klant

Situatie
Situatie-Upload: Beeld/Document
Situatie-Upload: Beeld/Document

Gelieve alle velden met een * in te vullen.

Vergelijk tussen de diverse modellen

Rotatieas op de bovenkant van het frame.

Uitzet-tuimelvenster

De raamvleugel roteert in het bovenste derde deel.

Top-tuimelvenster

Vind snel producten voor uw bouwproject en vraag een offerte aan.

Het juiste raam voor uw huis

Productzoeker

Vind snel producten voor uw bouwproject en vraag een offerte aan.

Toon productzoeker keyboard_arrow_right
autorenew